Milí naši pacienti,

 

prvý mesiac magického roku 2020 je už pomaly za nami. Sviatky pokoja, radosti a hojnosti už máme za sebou, obdobie prejedania sa vystriedalo obdobie novoročných predsavzatí a viac- menej striktných diét a upravených jedálničkov. Fitnescentrá praskajú vo švíkoch a my sa snažíme čo možno najskôr zbaviť prebytočných kilogramov, ktoré sa na nás počas vianočných sviatkov prilepili.

 

Áno, áno, vy, ktorí nás pravidelne sledujete a čítate naše príspevky viete, že sme na vás pred sviatkami apelovali a zdôrazňovali striedmosť, no ruku na srdce, kto z nás prežil vianočné prejedanie sa bez ujmy na váhe? Náš organizmus je tak vystavovaný dvom extrémom- po období prejedania nastupuje obdobie odriekania, a aj to je jedným z dôvodov, prečo je v našom centre po sviatkoch veľmi rušno.

 

Každého nášho pacienta si veľmi vážime a o každého z vás sa staráme s profesionálnou odbornosťou, no zároveň si zakladáme na ľudskom prístupe. Veľmi pozorne počúvame, čo nám naši pacienti hovoria a snažíme sa vychádzať v ústrety ich potrebám. V súvislosti s tým si vás dovoľujeme informovať, že nezaháľame a intenzívne pracujeme na rozšírení portfólia služieb, ktoré vám ponúkame. Postupne vám ich počas roka budeme predstavovať, už teraz sa nevieme dočkať vašich reakcií.

 

Ďakujeme, že ste s nami.

 

Váš tím ASSIDUO

Staráme sa o vaše zdravie INAK