Milí naši pacienti, partneri a priatelia

 

Počuli ste už dni hemoroidov? Nie? Nevadí, radi Vám o ňom povieme.

 

Aj napriek tomu, že hemoroidy je pomerne časté ochorenie a trápi omnoho viac ľudí, ako si myslíme, je stále pomerne zanedbávaným problémom. V našom centre ASSIDUO sa denne stretávame s veľkým počtom pacientov, ktorí svoj problém niekedy až roky odkladali, neriešili ho, hanbili sa prísť za lekárom. Kvalita života týchto pacientov, ktorí sa „naučili“ žiť s hemoroidmi je nízka; sú obmedzovaní, majú bolesti. Chceli by sme to zmeniť!

 

Snažíme sa písať a publikovať rôzne články, ľudí informovať, poradiť im, pomôcť. Premýšľame, ako ľudí presvedčiť, aby so svojím problémom neotáľali, ale vyhľadali odborníka, centrum, zariadenie, ktoré im pomôže. Nechceme, aby ľudia svoj problém bagatelizovali, pomáhali si len zaručenými „babskými“ receptami a prišli až do štádia, kedy je nutná hospitalizácia a náročná operácia.

 

Snažili sme sa zistiť, či existuje deň hemoroidov. Nenašli sme taký, ale neodradilo nás to – naopak! Rozhodli sme sa, že si zavedieme svoj vlastný – deň hemoroidov v ASSIDUO. Je to trúfalé? Odvážne? Možno áno, ale ak to pomôže ďalším pacientom a „nakopne“ ich to ku kroku vpred, potom to má zmysel.

 

Tešíme sa, že už čoskoro Vám predstavíme náš deň hemoroidov v ASSIDUO!

 

Váš team ASSIDUO

staráme sa o Vaše zdravie INAK!