Máte problém s hemoroidmi, svrbením konečníka, polypmi alebo análnymi trhlinami a potrebujete ho riešiť? No aj napriek tomu si predstavíte scény ako z hororového filmu vždy, keď niekto spomenie lekára- proktológa?

Viete o tom, že návšteva proktológa vôbec nemusí byť ako z hororu? Ba práve naopak! Čo ak Vám povieme, že existuje v odborných kruhoch rešpektovaný chirurg- proktológ, ktorý má dlhoročné skúsenosti v odbore, je to profesionál s ľudským prístupom, no najmä neustálou snahou pomôcť pacientovi vyriešiť zdravotné ťažkosti?

Prestaňte sa už trápiť, s odbornou lekárskou pomocou nášho chirurga- proktológa vyriešime Váš problém rýchlo a efektívne. Neváhajte a objednajte sa k nám na vyšetrenie!

Vyšetrenie pozostáva z viacerých nevyhnutných krokov, vďaka ktorým Vám bude môcť náš špecialista stanoviť diagnózu čo najpresnejšie. Najskôr, v rámci diskrétneho rozhovoru, popíšete lekárovi Vaše aktuálne problémy.

Potom bude nasledovať samotné vyšetrenie, ktoré je bezbolestné, len s minimálnym diskomfortom pre pacienta. Vyšetrenie prebieha na lôžku, zvyčajne na ľavom boku pomocou inšpekcie, palpácie a inštrumentária. Vyšetrenie začína inšpekciou perianálnej oblasti. Už v tejto fáze vyšetrenia je možné odhaliť príčiny svrbenia, výrastkov poprípade bolestí v oblasti análneho otvoru.

Ďalej nasleduje anoskopia, čo je vyšetrenie análneho kanála a konca konečníka so zameraním na trhlinu, hemoroidálne ochorenie, polypy análneho kanála či zápal v tejto oblasti.\

Následne, len v indikovaných prípadoch, lekár pokračuje vo vyšetrení videorektoskopiou (špeciálnou optickou jednotkou) s inštrumentárnym vyšetrením konečníka do maximálnej hĺbky 15 cm od análneho otvoru, a s možnosťou odhalenia nezhubných, ale i zhubných ochorení konečníka.

Proktológ Vám pri detailnom vyšetrení špeciálnou optickou technikou dôkladne vysvetlí Váš nález a navrhne pre Vás tú najvhodnejšiu liečbu. Výhodou pre pacienta je, že obraz zo špeciálnej optickej jednotky môže sledovať na veľkom monitore.

Neváhajte sa objednať na vyšetrenie už dnes!

 

Ak máte k tejto téme otázky, neváhajte nás kontaktovať aj emailom na adrese prokto.poradna@assiduo.sk.

 

Váš tím ASSIDUO

Staráme sa o Vaše zdravie INAK