Hrdo sa hlásime k tomu, že my v ASSIDUO sa staráme o Vaše zdravie INAK.

 

Už dávnejšie sme Vás informovali o tom, že v rámci zabezpečenia komplexných služieb pre našich pacientov sme otvorili aj proktologickú ambulanciu. Mnohí sa nás pýtate, čo proktológia vôbec je? Čím sa zaoberá? Koho proktológ vlastne lieči?

Odpoveď je veľmi jednoduchá- za komplikovaným názvom PROKTOLÓGIA sa skrýva liečba ochorení konečníka a análneho kanála. Zjednodušene povedané, ide o ochorenia akými sú hemoroidy, ktoré určite poznáte aj pod názvom zlatá žila, ďalej sa venujeme diagnostike a liečbe bolestí v oblasti análneho otvoru, svrbeniu v tejto oblasti, problémom s análnymi trhlinami, polypmi, bradavicami, trombózam vonkajších a vnútorných hemoroidov a mnohým ďalším problémom.

Náš proktológ VŽDY berie do úvahy aktuálny zdravotný stav pacienta, jeho vek, povahu a štádium ním diagnostikovaného ochorenia. Na základe týchto poznatkov zvolí najvhodnejšiu liečbu práve a výlučne pre Vás. Preto na liečbu ochorení konečníka a análneho kanála používame často aj kombináciu rôznej liečby, ktorá je v súlade s najnovšími medzinárodne uznávanými štandardmi a postupmi. Na podporu liečby odporúča náš špecialista aj individuálne pripravované lieky (unikátne čapíky a maste), ktoré Vám pripravia v lekárni. My ich máme pre Vás dostupné v rámci balíka liečby priamo v lekárni v centre ASSIDUO.

 

Neváhajte a navštívte nášho proktológa!

dostatok času vyhradeného na vyšetrenie každého pacienta

individuálny prístup

dlhoročné skúsenosti

sústavné ďalšie vzdelávanie doma i v zahraničí

špičkové prístroje a technológie

 

Tešíme sa na Vás!

Váš tím ASSIDUO

Staráme sa o Vaše zdravie INAK